Loungemöbler utomhus på uteplatsen, terrassen i trädgården, det är inte fel att ha. Du som vill satsa på loungemöbler för utomhus, du kan hitta en mängd olika alternativ hos Formlagret. Hos dem finns det unika utemöbler. Loungegrupper är något som har kommit att bli allt mer populärt att ha hemma på sin uteplats. Fördelen med dessa möbler, det är att det ofta går att kombinera dem och bygga samman dem på olika sätt för att skapa olika enheter. Ofta finns det moduler som man kan lägga till eller ta bort för att göra soffan större eller mindre.

Hos Formlagret finns bland annat:

  • Fåtöljer
  • Soffor
  • Pallar
  • Moduler

Formlagret har inte bara lounge möbler, utan även andra typer av utemöbler. Det finns allt från matgrupper till bord, stolar, bänkar, soffor och mycket mer.

Utomhus passar det bra med ett loungeset

Loungemöbler eller loungeset, det var förr något man såg utomlands eller på uteserveringarna här hemma i Sverige. Idag är det dock vanligt att ha ett eget set hemma. Det finns idag många olika varianter att välja mellan. Du kan till exempel välja att ha en hörnsoffa med ett bord. Detta bord kan vara ett lågt bord, eller ett högre. Det går även att ha en mindre soffa kombinerat med fåtöljer.

Med rätt sorts loungemöbler kan du skapa den perfekta uteplatsen. Fundera på om dina möbler ska vara för att relaxa i, eller om du vill kunna sitta och äta bekvämt vid dem. Det så att du väljer rätt höjd på bordet.