Deprecated: Non-static method JApplicationSite::getMenu() should not be called statically in /customers/3/4/a/ordpilot.se/httpd.www/templates/gk_creativity/lib/framework/helper.layout.php on line 167 Deprecated: Non-static method JApplicationCms::getMenu() should not be called statically in /customers/3/4/a/ordpilot.se/httpd.www/libraries/cms/application/site.php on line 272

Ann-Cathrin Granbäcks blogg

Jag, en kombinatör...

Vad är jag egentligen...? Efter att ha levt och drivits fram som entreprenöri elva år är jag helt plötsligt anställd. Uppdraget som kommunikatör är minst lika stimulerande, utmanande och krävande. Jag trivs med det.

Men en del av mig är fortfarande företagare. En ganska stor del. Det är en omställning att inte styra sin egen tid och en omställning att anpassa sig efter andra. Naturligtvis har jag alltid gjort vad jag kunnat för att mina kunder ska vara nöjda och anpassat mig efter deras önskemål. Men i mångt och mycket är det jag som kommit med de kreativa idéerna och fört processen framåt.

Nu är jag en del av en mycket större arbetsgrupp med allt vad det innebär. Många möten, många ord, många åsikter, många att lyfta fram. Många att tycka om.

Jag hittar alltså stimulans i mitt nya uppdrag, men har inte släppt företagsvärlden helt. Har kvar en del uppdrag och kunder, det har också rullat in några nya. Jag har helt enkelt blivit en kombinatör! Och det passar mig perfekt!

Du kan alltså även fortsättningsvis använda dig av Ordpilots kommunikativa tjänster. Här kommer exempel på två jobb jag gjort den senaste tiden.

1) Hemsida åt HS Vakuumplast i Kramfors

www.hsvakuumplast.se

Här har jag jobbat med fotografen Michael Engman (det gjordes innan min anställning), men även själv fotat en del. På en av sidorna finns en film, den är helt och hållet min produktion. Film är nytt för mig och en spännande utmaning! www.hsvakuumplast.se/vakuumformning

2) Broschyr åt Nordingrå Produktion

Jag har tidigare gjort hemsidan www.nordingraproduktion.se på uppdrag av ägaren Carl Gustaf Nordin. Då hade jag glädjen att åka runt och fotografera Nordingrågolvet i ett antal vackra hem. Nu använde jag dessa bilder även till en broschyr.

Jag har även några andra jobb i pipelinen. Mer om dem nån annan gång :)

Gnaget som kommer på våren...
Varifrån kommer vårt mod?