Deprecated: Non-static method JApplicationSite::getMenu() should not be called statically in /customers/3/4/a/ordpilot.se/httpd.www/templates/gk_creativity/lib/framework/helper.layout.php on line 167 Deprecated: Non-static method JApplicationCms::getMenu() should not be called statically in /customers/3/4/a/ordpilot.se/httpd.www/libraries/cms/application/site.php on line 272

Ordpilot gillar kreativa lösningar - lösningar där traditionellt tänkande kompletteras med nyskapande

Ordpilot Höga Kusten är en kommunikationsbyrå, som funnits i drygt 10 år. Det var i mars 2005 som Ann-Cathrin Granbäck tog steget att gå från anställd och frilansande skribent till att stå på egna ben. Företagsnamnet var självklart! Som Ordpilot styr jag hur tankar, ord och uttryck flyger och landar. Och Höga Kusten det är ju hemma sedan födseln det. 

Sedan 1 januari 2016 är jag dock tillbaka i anställningsfasen, eftersom jag tackat ja till en heltidstjänst som kommunikatör på Kramfors kommun. Ett uppdrag jag trivs bra med och som är perfekt att mixa med företagande. Ordpilot finns alltså kvar även om tiden att utföra uppdrag numera begränsar sig till kvällar, helger och annan ledig tid. 

I grunden är jag utbildad adjunkt i moderna språk (har läst 60 p engelska och 60 p tyska vid Umeå universitet) och arbetade i tio år som högstadielärare. En dag räckte dock inte utmaningen till, jag kände att jag ville vidare, utvecklas, jobba mer kreativt än skolvärlden mäktade med just då. Ett år på en informationsutbildning vid Härnösands folkhögskola blev språngbrädan ut i den mediala världen, som till sist ledde till Ordpilot.

Ordpilot gör många saker som en reklambyrå gör. Ändå kallar jag mig inte för reklambyrå utan väljer att fokusera på kommunikation. Genom att kommunicera når man fram! Det gäller dock att formulera sitt budskap på rätt sätt så att det når rätt mottagare på rätt tid och plats. Det kan jag hjälpa dig med!

Ha en bra dag och tveka inte att höra av dig om du undrar över något. Eller skulle vilja hitta den där kreativa lösningen till det du funderar på...

Vänliga hälsningar

Ann-Cathrin Granbäck
070-356 91 99
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.