Deprecated: Non-static method JApplicationSite::getMenu() should not be called statically in /customers/3/4/a/ordpilot.se/httpd.www/templates/gk_creativity/lib/framework/helper.layout.php on line 167 Deprecated: Non-static method JApplicationCms::getMenu() should not be called statically in /customers/3/4/a/ordpilot.se/httpd.www/libraries/cms/application/site.php on line 272

Hemsidor

Bara i Sverige finns närmare fem miljoner människor som har tillgång till internet. Det första stället där man letar information är numera nätet, oavsett om man söker ett telefonnummer, få veta mer om ett speciellt företag, letar efter bästa priset på en vara eller vill ha kontakt med vänner och bekanta.

En hemsida idag kan anses som ett måste. Finns man inte på Internet kan man missa viktiga intäktsmöjligheter och värdefulla kontakter. En hemsida kan man se som ett stort visitkort, den ska vara attraktiv, säljande och funktionell. En hemsida kan också ses om en broschyr, men fördelen med en hemsida är att den går att förändra på nolltid. På Internet kan du ständigt hålla din information aktuell. Dessutom, inte minst viktigt, ger en bra hemsida dig chans till dialog med dina besökare! 

Exempel på hemsidor Ordpilot producerat

Klicka på bilden så kommer du till originalsajten.

 

Bollsta Folkets Hus

Nordingrå Produktion AB

JA Consult AB

 
Bornholmsmodellen

Bröderna Häggkvist Bil AB

Farmartjänst Ådalen

Nordfarbo

 

Företagshälsovården Ådalshälsan

Måvikens Rehabcenter

 Bearbetningscenter

 Ekoteck

EMI - Elektromekanisk Industriservice

Nordingrås hemsida